soluppgång i manly: sista morgonen

HEEEJ!
Ni har natt men här är det onsdag morgon vilket innebär vår sista morgon i Manly. Ikväll hoppar vi på flyget till Cairns 300 mil norrut för drygt 2 veckors resande. Jag har inte haft tid att uppdatera er på de senaste dagarnas händelser - vi har haft fullt upp med besök i Newtown följt av stand-up komedi (typiskt australiensiskt!), träning, avslöja en bedragare (det är sant! mer om det vid tillfälle), tårfyllt farväl av V:s surfingbräda, tvättning, städning, packning, resfeber och Scrubs-maraton.
Imorse bestämde vi oss för att gå upp kl 07.00 till soluppgången. Låter inte tidigt för er som jobbar men ni som har semester vet att när man bara går och degar blir dygnsrytmen lätt vrickad. Vi gick ned på stranden där aktiviteterna redan var i full gång - på första bilden ser ni ett gäng dykare som var på väg ned i djupet. Kan avslöja att solskenet bedrar. Sanden var iskall och modellerna förfrös fötterna, gnällde om trötthet och hunger... Men vilka bilder vi fick!
Nu sitter jag och hetsäter rå blomkål till frukost för att slippa slänga det sista. Sedan blir det ännu mer tvätt, städning och packning. Hoppas att lägenhetsägaren inte upptäcker att hennes vita badrumsmattor numera är ljusblå tack vare effektivisering av antalet tvättomgångar... För att hinna i tid till flyget skall vi ta kvart i fem-färjan. Någon som vill slå vad om vi hinner? Håller även tummarna för att vulkanen i Chile håller sig lugn och inte pajar luften för oss! Har egentligen inget emot att sitta fast flera timmar på Sydneys flygplats, men: den har heltäckningsmatta och jag har bacillskräck.
Återkommer med updates när vi är framme i tropiska Cairns, tjohooo!

Kommentarer
Postat av: Helena

Hoppas att ni får det underbart på era äventyr!

2011-07-06 @ 16:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0