frost

God afton!
Igår kväll tog vårt internet slut, bara - poff! så var det omöjligt att logga in igen. Det räckte drygt en månad. Så nu blir det till att punga ut $100 för påfyllning... Ni har väl redan hört nog av klagan över det ädelstensdyra och snigelsega internetet här så jag ska inte tråka ut er. Sitter just nu på jättretrevliga Manlywine 50 meter hemifrån oss och sneakar på deras gratis internet :) hur mysigt som helst, kitschig inredning och öppet frukost lunch middag. Jag har bestämt att det skall bli mitt nya stammishak. Checka nedanstående bild så förstår ni!
Anledningen till att jag sitter här är att jag behövde komma åt internet för att nå mina tentafrågor i mikroekonomi. Skrev första tentan igår (i geografikursen). Kan säga att jag lärde mig the hard way att aldrig någonsin mer lita på bussarna här i Sydney, för att göra en lång historia kort så var bussen en halvtimme sen och jag missade första kvarten av tentan... Nästa gång ska jag vara på plats en timme tidigare för säkerhets skull! Det gick dock fint iallafall, sista frågan var en fet essäfråga då man skulle författa en liten miniuppsats och jag skrev så handen gjorde ont och fick ned sex A4-sidor på 50 minuter! Var tvungen att berätta det för jag är rätt stolt ;) Resten av frågorna kändes bra också. Firade den avklarade tentan med att åka in till stan och Botanic Gardens för picknick med V. Solen sken och det var nästan varmt... För er som inte vet så är Botanic Gardens en gigantisk park mitt i stan med en massa exotiska växter och träd och säkert en och annan ilsken possum. Jag har bara varit där en gång under min första dag i Sydney då jag vandrade genom utkanten av parken. Nu gick vi längre in och den är huuuuge! Jättestor och hur fin som helst ju :) alldeles tyst och ändå ser man skyskraporna precis där den tar slut. Kommer definitivt bli fler besök dit.
Idag har jag pluggat och sedan fick någon av oss den dumma idén att surfa. Solen sken men Sydney är iskallt. Så länge man ligger i vattnet är det okej, vi har våtdräkter, men när vi skulle gå upp och hem blev fingrar och tår så kalla att man tappade känseln - inte okej... Det är inte riktigt frost som rubriken antyder men nästintill känns det som. Tyvärr är det lika kallt ute som inne...
Victor var på innebandyträning igår igen och träffade en finsk kille som drog med honom på träning ikväll igen med ett annat lag. Nu är han på väg dit så jag blir kvar ett tag på Manlywine. Ska återuppta mina studier och önska er en trevlig onsdag!
peace
Fräsch sallad med grapefrukt (som jag inte ens gillar i vanliga fall!), ruccolasallad och parmesanost plus en long black (kaffe) - finfin lunch!

Gröna och sköna botaniska trädgården igår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0